CITESTE PDF

Delia Owens

Acolo unde canta racii

Zvonurile despre Fata Mlastinii au circulat multi ani in Barkley Cove, un orasel linistit de pe coasta Carolinei de Nord. Asa ca, in 1969, cand frumosul Chase Andrews este gasit mort, localnicii banuiesc imediat ca a fost ucis de Kya Clark, adevaratul nume al Fetei Mlastinii. Insa Kya nu este nici pe departe salbaticiunea pe care si-o inchipuie lumea.
Sensibila si inteligenta, a supravietuit singura in mlastinile cu vegetatie luxurianta de pe malul oceanului, imprietenindu-se cu pescarusii, descoperind bogătia nesfarsita a padurilor brazdate de canale si invatand lectii de viata accesibile doar celor care traiesc in natura. Intr-o bună zi, Kya simte infiripandu-se in sufletul ei dorinta de a fi iubita, iar cand doi tineri din oras sunt atrasi de frumusetea ei neobișnuita, viata i se schimba complet, capatand un alt sens. Dar, nu dupa mult timp, ceva cu totul neprevazut ii sfarama noua existenta.

ALTE DETALII

4.7
3 Votes

FICTIUNE

GOODREADS CHOICE AWARD

AMERICAN

2018

PANDORA M

3 Reviews ( 4.7 out of 5 )

(PDF) Acolo unde canta racii - Delia Owens
george alex
5

recomand cu incredere

recomand cu incredere,o carte foarte buna interesanta

(PDF) Acolo unde canta racii - Delia Owens
Ilie Trica
5

Interesanta

O carte interesantă .O recomand cu drag!

(PDF) Acolo unde canta racii - Delia Owens
Daniela Marin
4

Mini recenzie

Este o carte care te trece prin foarte multe stări, de la lacrimi la zâmbete. Natura e descrisă ca de basm, iar autoarea a conturat niște personaje realiste încadrate intr-o poveste care pare rupta din realitate. Merita din plin sa fie citită!

Write a Review

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments