CITESTE PDF

Brene Brown

Darurile imperfectiunii

Lucrul cel mai curajos pe care il putem face vreodata este sa ne asumam povestea vietii noastre si sa ne iubim pe noi insine de-a lungul acestui proces.

Gaseste ceva care sa te inspire, nu ceva care sa te faca sa uiti de sine si sa te goleasca de energie. Daca ai gasit acest lucru, scoala-te si pune-l in practica!

Orice incercare de a atrage cooperarea unui astfel de om sau de a-l invinge se dovedeste din start o greseala, caci presupune renuntarea la autenticitate de dragul aprobarii ...

ALTE DETALII

DEZVOLTARE PERSONALA

AMERICAN

2010

ADEVAR DIVIN

DE ACELASI AUTOR

Parerea mea

Subiect
4 / 5
4
Originalitate
4 / 5
4
Educativa
3 / 5
3
Actualitatea
4 / 5
4
Calitatea informatiei
3 / 5
3
Claritatea si coerenta exprimarii
4 / 5
4
Corectitudinea informatiei
4 / 5
4
Argumente sustinute
3 / 5
3

Summary

Autoarea vine in intampinarea noastra cu o serie de recomandari pentru o viata traita din toata inima, recomandari ce tin de cultivarea autenticitatii, a compasiunii, recunostintei intuitiei, creativitatii, jocului si odihnei, a starii de calm si de liniste interioara, a rasului, cantecului si a dansului. Ne invita catre o introspectie pe fiecare din noi si ne indeamna sa ne eliberam de cutumele sociale care nu ne definesc, de obiceiurile gresite. Cartea are in prin plan fericirea, dar nu ce ne aduce mai aproape de ea, ci obstacolele din calea ei. Puncteaza care sunt efectele, cum putem indentifica aceste carente in viata noastra si cum le putem elimina.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

0
(0)
0Votes

Write a Review