CITESTE PDF

Rainbow Rowell

Eleanor si Park

Eleanor a fost data afara din casa si, dupa un an, se intoarce sa traiasca din nou impreuna cu mama, fratii si tatal ei vitreg. O scoala noua, unde nu cunoaste pe nimeni si toata lumea pare s-o urasca. Nu-si face nici o speranta ca si-ar putea gasi prieteni si, cand se-asaza in autobuz langa Park, un baiat tacut, care nu vrea decat sa fie lasat in pace, sa-si asculte muzica si sa-si citeasca benzile desenate, nu se-asteapta la mare lucru.

Insa unele povesti de dragoste incep fara mari asteptari si se dovedesc a fi cu atat mai impresionante cu cat inceputurile lor sunt mai modeste. Desi sunt suficient de destepti sa stie ca prima iubire nu dureaza, Eleanor si Park au curaj cat sa vrea s-o traiasca pana la capat, nu doar in ce are ea mai serios, ci si in ce are mai amuzant, mai naiv si mai stangaci.

ALTE DETALII

4
4 1 Votes

YOUNG ADULT

GEORGIA PEACK BOOK AWARD, ALL ABOUT ROMANCE, PENNSYLVANIA YOUNG READERS’ CHOICE AWARD FOR YOUNG ADULTS, RHODE ISLAND TEEN BOOK AWARD, M ILWAUKEE COUNTY TEEN BOOK AWARD, MICHIGAN LIBRARY ASSOCIATION THUMBS UP AWARD,  AMELIA ELIZABETH WALDEN AWARD, BOSTON GLOBE-HORN BOOK AWARD FOR FICTION, DIORAPHTE JONGERENLITERATUURPRIJS FOR VERTAALD BOEK,  LINCOLN AWARD,  NORTH CAROLINA YOUNG ADULT BOOK AWARD FOR HIGH SCHOOL, GOODREADS CHOICE AWARD FOR YOUNG ADULT FICTION, THE MAGNOLIA AWARD FOR 9-12

AMERICAN

2012

ART

DE ACELASI AUTOR

1 Review ( 4 out of 5 )

(PDF) Eleanor si Park - Rainbow Rowell
Lavinia Stan
https://inkwaltz.com/carti-pdf/pdf-eleanor-si-park-rainbow-rowell/
4

Feedback

O carte fascinanta care prezinta o poveste de dragoste inspirata din realitate.

4
(4)
1Votes

Write a Review