CITESTE PDF

Colleen Hoover

Totul incepe cu noi

Lily si Ryle si-au gasit, in cele din urma, echilibrul in viata si impart, in mod civilizat,
custodia asupra fiicei lor, Emerson. Acum, la doi ani dupa ultima lor discutie, Lily il intalneste pe Atlas din intamplare. El e in culmea fericirii pentru ca, in sfarsit, pare sa fie momentul potrivit ca sentimentele dintre ei sa infloreasca intr-o relatie adevarata. Prin urmare, Atlas o invita pe Lily la o intalnire.
Insa bucuria pe care o simte Lily se transforma in neliniste si groaza. Desi Ryle nu-i mai este sot, el inca face parte din viata ei si ar avea resentimente fata de orice barbat cu care ea ar alege sa se intalneasca. Pur si simplu detesta gandul ca Atlas Corrigan ar putea face parte din viata lui Lily si a lui Emerson.

ALTE DETALII

5
5 1 Votes

FICTIUNE

AMERICAN

2022

EPICA

DE ACELASI AUTOR

1 Review ( 5 out of 5 )

(PDF) Totul incepe cu noi - Colleen Hoover
Ana Maria
https://msbooks.club/
5

Collen Hover

Colleen Hoover este o scriitoare contemporană cunoscută pentru cărțile sale de ficțiune și romance. Ea a câștigat o largă popularitate și un număr mare de fani datorită povestilor sale captivante și personajelor complexe. Stilul lui Colleen Hoover se remarcă prin abordarea unor teme sensibile și emoționale, precum iubirea, pierderea, traumele și reziliența umană. Cărțile ei sunt adesea caracterizate de un amestec de romantism, suspans și explorarea aspectelor psihologice ale personajelor. Una dintre cele mai cunoscute și apreciate cărți ale sale este "Slammed", care a fost și primul său roman publicat. Alte titluri notabile includ "Maybe Someday", "It Ends with Us" și "Verity". Colleen Hoover reușește să creeze povești captivante, cu conflicte emoționale puternice și revirimente surprinzătoare, care provoacă empatie și reflectare în rândul cititorilor. Operele lui Colleen Hoover au primit recenzii favorabile și au fost apreciate pentru scriitura sa sensibilă și atrăgătoare. Ea abordează subiecte complexe și îndrăznește să exploreze aspecte profunde ale emoțiilor umane, ceea ce a atras un public divers și a câștigat recunoaștere în rândul cititorilor de literatură contemporană și romance. Deaceea recomand si site-ul unde poate fi citită online gratis https://msbooks.club/autor/ColleenHoover/

Write a Review