CITESTE PDF

Cristi Grosaru

Tu ai iubi un om ca tine?

Natura umana este facuta in asa fel incat sa caute. Sa caute ce nu are. De aceea alergam dupa persoane care nu ne vor si dupa lucruri care nu ne trebuie. Secretul este sa te opresti si sa te uiti la persoanele care te doresc si la lucrurile pe care le detii.

Renunta la a mai alerga! Renunta, ca sa poti deveni prezent! A renunta la oameni si lucruri care nu-ti apartin presupune, printre altele, descoperirea propriei persoane. Ceea ce te leaga de aceste lucruri este doar atasamentul care-ti asigura o nevoie falsa de afectiune. De ce? Pentru ca tu ai nevoie de oameni si de lucruri, nicidecum de atasamente. Asa ca, renunta la toata aceasta alergatura ca sa poti deveni liber. Si nu uita un lucru: esti tratat in functie de gradul de confort pe care-l oferi. Asa ca, nu te astepta ca oamenii din jurul tau sa-ti aplaude suferintele.

ALTE DETALII

4.5
2 Votes

DEZVOLTARE PERSONALA

ROMAN

2019

BOOKZONE

Parerea mea

Subiect
4 / 5
4
Originalitate
3 / 5
3
Educativa
3 / 5
3
Actualitatea
4 / 5
4
Calitatea informatiei
3 / 5
3
Claritatea si coerenta exprimarii
4 / 5
4
Corectitudinea informatiei
4 / 5
4
Argumente sustinute
3 / 5
3

2 Reviews ( 4.5 out of 5 )

(PDF) Tu ai iubi un om ca tine? - Cristi Grosaru
andreea
5

cea mai buna carte de dezvoltare persoanala

Intr o zi ploioasa, avand un moral nu foarte bun, m am apucat sa citesc aceasta carte. Cu toate ca nu mi a inspirat incredere acest autor fiind roman, am ramas surprins placuta. Punctarea unor evenimente si situati prin care trecem zilnic descrise de autor, ne indeamna sa vrem sa devenim cea mai buna versiune a noastra.si sa traiesti fiecare clipa descoperindu-te.

(PDF) Tu ai iubi un om ca tine? - Cristi Grosaru
Khulto
4

Buna

Pentru un autor roman scrie asa bine dezvoltare personala e ceva. Iti deschide mimtea si te indeamna la meditatie si exercitiu

4.5
(4.5)
2Votes

Write a Review