provocarea in adevar

Admin

Adevarul se ascunde-n adancul fiintei noastre, intr-un colt al mintii, intr-un refugiu de tacere. Insa uneori strabate prin straturile de fatarnicie, razbate prin masti si isi arata adevarata fata.
Uneori adevarul poate fi crud, dar nu-l putem ignora. Oricat de mult am incerca sa ne ascundem sub o masca, adevarul ne pandeste si in cele mai neasteptate momente, se dezvaluie-n fata noastra si atunci ne confruntam cu el, desi parca mereu l-am zarit in coltul ochiului.
Este eliberator? Poate fi o binecuvantare? Ne poate scoate din intuneric si ne poate arata calea? Ne poate da putere sa mergem mai departe si sa crestem, sa ne depasim limitele si sa ajungem la ce ne-am dorit mereu?
El poate fi infricosator sau o povara. Poate fi greu de purtat si de acceptat, dar nu putem fugi de el, nici nu-l putem ascunde, pentru ca adevarul e o parte din noi si ne va urmari mereu.
Adevarul poate fi o arma cu doua taisuri, dar este ceea ce ne defineste, ne face sa fim sinceri si sa fim noi insine. Ne ajuta sa fim autentici si sa traim viata asa cum simtim.
Este esenta pentru a avea relatii sanatoase, pentru a ne conecta cu ceilalti si a construi incredere, pentru a ne cunoaste si pentru a fi cunoscuti, pentru a ne construi o viata fericita.
Deci, sa nu ne fie frica de adevar, sa ne straduim sa-l acceptam, sa-l cautam cu sinceritate si sa-l purtam cu noblete. Sa fim adevarati cu noi insine si cu cei din jurul nostru pentru ca adevarul e ceea ce ne face sa fim cu adevarat vii si liberi.

AFLA MAI MULTE DESPRE AUTOR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments